Nuffnang? Klik klik. Heee

Friday, April 17, 2015

Mutated Mousedeer

Outline by me. Colored by SirKatze . Checkout her facebook page too at KatzeArt . She really do a great job! Awesome colouring skill. Thank you!

Monday, April 13, 2015

Doodle Love Art! :Sharpie On Canvas.

Salam sejahtera.

Doodle atas kanvas size A3. Menggunakan marker sharpie. Doodle ni aku siapkan sepanjang bukak booth di FSPU UiTM Shah Alam hari Sabtu baru baru ni. Hasil yang tak seberapa. Akan di frame kan dan akan dijual.

Saturday, April 4, 2015

Paperbag Cat Detective?

Selamat sejahtera.

Karya yang tak disengajakan. Sebab nak join event yang ada kaitan dengan kucing maka aku hasilkan artwork ni. Tak ada kucing comel. Cuma pakai topeng bersama monster je. Tajuk artwork ni aku reka bila dah tenung drawing ni macam poster siri penyiasatan je. Haha. Enjoy the view. Hehe.

Follow me on instagram.com/rizal_paperbaghead

Tq.

Wednesday, June 11, 2014

Tuesday, June 10, 2014

Friday, June 6, 2014

There was an error in this gadget